Het leven van een pup….

mrt 3 '13

Het leven van een pup….

Hallo Jacolien,

Hier de beste wensen voor 2012 vanuit Ede voor jou en je familie en natuurlijk ook voor mijn moeder en oma. Ik hoop dat het goed gaat met mijn familie. Met mij gaat het goed en ik groei lekker. Ik heb een goed huis gevonden mag veel spelen in het bos en de wandelingen om te plassen vind ik ook fijn lekker in het gras en langs het water lopen. Iedere zaterdagochtend ga ik naar les en speel  ik met andere kameraadjes zonder commando's. En het leukste is als ik iets goed doe krijg ik iets lekkers als beloning. Ik heb al meerdere keren van de trainer complimentjes gekregen voor mijn gehoorzaamheid.

Maar ik heb ook weleens geen zin en dan doe ik niet alles goed. De omgeving, de Hartenberg, is zeer leuk en kijken naar het andere veld waar ook honden trainen vind ik dan evenleuker en mijn baasje kan mij dan wel begrijpen, haha in neem hem ook weleens in de maling. Spelen in de achtertuin vind ik super, rennen en springen van het ene plateau naar het andere en over of in de buxus springen, baasje een beetje boos en dan komt hij achter mij aan om mij te vangen. Helaas voor hem lukt dat niet want ik ben veeeeel sneller en dan maar uitdagen.

De kerstboom vond ik zeer interessant al die lampjes en dingetjes die erin hangen. Ik heb verschillende keren voorzichtig spulletjes eruit gehaald maar dan werd het weer afgepakt want dat was niet voor mij zeiden ze. Ik heb volgehouden en uiteindelijk mocht ik een pluche ijsbeertje hebben om mee te spelen dus daar ben ik zuinig op en maak ik niet stuk. Ik heb per ongeluk 1 kerstbal en 2 sterren vernield, maar deze waren ook zo moeilijk uit de boom te krijgen. Dus al met al voor mij ook een leuke Kerst. Gelukkig is het vuurwerk voorbij daar ben ik niet gek op maar ik kreeg een pilletje waardoor ik ontspannen was om 24:00 uur. Ik zal geen fan worden van het knalwerk.

Ik heb ook al veel speeltjes en warme slaapplaatsen. En het leukste vind ik dat ik ook op de bank mag liggen lekker bij Joël of bij de andere kids en als er geen plaats is ga ik "zielig" kijken en maken ze plaats voor mij zodat ik erbij kan liggen en worden vertroeteld. Zoals je op de foto's kunt zien kan ik lekker luieren en uitrusten van mijn steeds leuker wordende leventje.

Een dikke knuffel en een poot,
Gaby uit Ede

 

Comments are closed.

Top